עיצוב ותכנון פיצרייה איטלקית
עיצוב ותכנון פיצרייה איטלקית
עיצוב ותכנון פיצרייה איטלקית
עיצוב ותכנון פיצרייה איטלקית
עיצוב ותכנון פיצרייה איטלקית
מיקוםמרכז זרובבל, הרצליה
שטח הפרוייקט75 מ"ר
בשיתוף פעולהאפרת סרדה
סטטוסהושלם
משך הפרוייקטכ-3 חודשיים
צילוםרן ארדה

רישוי, תכנון ועיצוב פנים לפיצריית שף איטלקית, במרכז מסחרי הרצליה, התכנון, הרישיון עסק לפיצה והעיצוב פנים ניתן מ א'-ת' התבסס על רצונות המזמין, המטבח תוכנן לפי תקנות משרד הבריאות הכולל הכנת הבצק בשטח העסק - רישיון יצרן לבצק פיצה, חלל העסק רענן ומואר מתבלט היטב במרכז המסחרי בין לשאר העסקים במרכז המסחרי.

ניתן לראות את ההדמיה לפני ואחרי,  ממחיש היטב את העסק, מוזמנים להגיע ולהתרשם מהתוצאה - מרכז זרובבל - הרצליה שמחנו לקחת חלק בתכנון ובעיצוב פנים הפיצרייה .. נתראה בסניף הבא

"אני נהנה ללכת לעבודה, אמר: האדם מולי, כאשר הבוס שלו מעביד אותו קשה אך כבר מההתחלה מתייחס אליו כמנהל צוות"
לא ידוע