תכנון ועיצוב פיצרייה

פיצרייה

תכנון וליווי לרישיון עסק

שטח הפרוייקטכ-65 מ"ר
אדריכלקלוד אדריכלות ועיצוב פנים
משך הפרוייקטכחודש

ליווי לעסקי המזון, תכנון המקום ע"פ הדרישות של משרד הבריאות והגופים השונים המטפלים,
עד קבלת רשיון עסק, המקום תוכנן עם מטבח לעיני הבאים למקום.

"צריך להוציא כסף בכדי להכניס כסף"
צעד פשוט

נשמח לשמוע מכם

התקשרו אלינו:
03-903-3003

לקבלת הצעת מחיר ולמידע נוסף, השאירו פרטים ונחזור אליכם

נא למלא את כל השדות
הודעתך נשלחה בהצלחה